10 نکته مهم  که همه آشپزها باید بدانند.

با بخش نکات آشپزیمجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید 

1-درست قرار دادن تابه روی گاز

دقت کنید موقع قرار دادن تابه روی گاز، دسته آن در کنار قرار گیرد تا هنگام عبور از کنار گاز تصادفا به آن برخورد نکنید.

2- آب گیری مرکبات

برای تهیه سس سرکه، پیش غذا، آبمیوه یا هر غذای فصلی دیگر از آب گیری مرکبات مانده خودداری کنید. چرا که این جور مرکبات آب کافی ندارند. هم چنین برای فشردن و آب گیری از دست استفاده کنید تا بتوانید هسته‌ها را از میوه جدا کنید.

3-استفاده از فر در پایان آشپزی

اگر غذایی را که روی گاز گذاشته‌اید در حال سوختن است یا روی گوشتتان بیش‌ازحد سرخ‌شده است آن را در فر قرار دهید چرا که توزیع گرمای بیش‌تر و یکنواخت‌تری نسبت به گاز دارد.

4- شوری غذا

گر به هر دلیلی بیش‌ازحد به غذایتان نمک اضافه کردید برای متعادل ساختن طعم نمک نوعی از مرکبات را به غذایتان اضافه کنید. اسید موجود در آن باعث کاهش طعم شوری می‌شود.

5- نگهداری سبزیجات

بهترین راه نگهداری سبزیجات پیچیدن آن‌ها در یک حوله کاغذی نمدار و قرار دادنشان داخل یک کیسه پلاستیکی ست.

6- شکستن تخم مرغ 

برای شکاندن تخم مرغ به جای زدن آن به لبه کاسه آن را به یک سطح صاف بزنید. زدن تخم مرغ به لبه کاسه باعث می‌شود پوسته تخم مرغ ترک زیادی بخورد و تکه‌های زیادی از آن وارد غذایتان شود.

7- آماده‌سازی درست خمیر

هرگز خمیرتان را بیش‌ازحد به هم نزنید. مخلوط کردن بیش‌ازحد خمیر همیشه جز کارهایی بوده است که نباید انجام شوند. مطمئن شوید که مخلوط را تا جایی به هم می‌زنید که مواد به خوبی ترکیب شده‌اند در غیر این صورت محصول نهایی خوبی نخواهید داشت.

 8-اضافه کردن نمک به غذا

ما توصیه نمی‌کنیم که بیش از اندازه نمک به غذایتان اضافه کنید، اما حتما بین مراحل آشپزی‌تان غذایتان را بچشید و مطمئن شوید که نمک کافی را دارد. به این دلیل که نمک باعث می‌شود طعم غذا خودش را نمایان کند. از اضافه کردن نمک در مرحله آخر آشپزی بپرهیزید چرا که بدترین زمان ممکن است.

9- داخل تابه را بیش از اندازه شلوغ نکنید

زمانی که در حال گرم کردن یا سرخ کردن غذایی مانند استیک، صدف، گوشت چرخ شده و. هستید خیلی مهم است که داخل تابه را زیاد شلوغ نکنید زیرا در این حالت به جای سرخ شدن، غذایتان بخارپز می‌شود. (زیرا مواد غذایی زمانی که می‌پزند رطوبت آزاد می‌کنند.)

 

10- گوشت یا ماهی را زمانی که یخ زده است طبخ ندهید

قبل از طبخ گوشت یا ماهی فریز شده، آن‌ها را به دمای اتاق برسانید زیرا زمانی که اقدام به طبخ گوشت یا ماهی یخ زده کنید، بیرون آن خیلی سریع می‌پزد درحالی‌که داخل آن به دلیل یخ زدگی خام می‌ماند. این باعث می‌شود که گوشتتان خوب پخته نشده و داخلش خام باقی بماند درحالی‌که روی آن کاملا پخته شده است.

منبع: www.bistsotoon.com

 

 


دانلود آهنگهای به روز ایرانی غذایتان ,می‌شود ,داخل ,زمانی ,گوشت ,باعث ,باعث می‌شود ,مطمئن شوید ,اضافه کردن ,داخل تابه ,شلوغ نکنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تعمیرات سامسونگ !!دلشکسته!! املاک شمشیری سایت عاشقانه آهـو دستگاه چاپ بنر گیردادنی آپ موزیک دانلود آهنگ جدید