تعریف پروژه ساختمانی 

بنا بر تعریف موسسه مدیریت پروژه ساختمانی ، تلاش موقتی برای ایجاد یک محصول، خدمات یا نتیجه منحصر به فرد را به عنوان تعریفی از پروژه بیان می‌کند.

در واقع پروژه یک فعالیت مقطعی است که برایش نقطه شروع و پایان تعریف شده و با زمان و منابع خاصی محدود شده است. بر اساس همین تعریف، پروژه یک فعالیت ادامه دار نیست و کاملا منحصر به فرد است. اما شامل دسته ای از فعالیت‌ها می‌شود که برای دستیابی به هدف خاصی طراحی و اجرا می‌شود. بنابراین تیم یک پروژه می‌تواند از افرادی تشکیل شود که معمولا با هم کار نمی‌کنند، (و گاهاً از سازمان‌ها و مناطق جغرافیایی متفاوت هستند).

توسعه یک نرم افزار تجاری، ساخت یک ساختمان یا پل، تلاش امدادی پس از یک فاجعه طبیعی، گسترش به یک بازار جغرافیایی جدید، همه و همه گونه‌هایی از پروژه هستند.

باید اشاره شود که مدیریت پروژه، استفاده از دانش، مهارت‌ها، ابزارها و تکنیک‌هایی است که بر فعالیت‌های پروژه تا حصول هدف نهایی نظارت دارد.

موسسه مدیریت پروژه، مراحل اجرای پروژه را به 5 دسته تقسیم می‌کند:

  1. - آغاز به کار
  2. - برنامه ریزی
  3. - اجرا
  4. - نظارت و کنترل
  5. - خاتمه

دانش مدیریت پروژه در ده حوزه ترسیم شده است:

  1. - ادغام
  2. - محدوده
  3. - زمان
  4. - هزینه
  5. - کیفیت
  6. - تدارکات
  7. - منابع انسانی
  8. - ارتباطات
  9. - مدیریت ریسک
  10. - مدیریت ذینفعان

قطعا موارد یاد شده مربوط به تمام زمینه های مدیریتی می‌شود. اما مدیریت پروژه تمرکز بخصوصی بر هدف، منابع و برنامه هر پروژه دارد. با رشد سریع مدیریت پروژه در جهان، اهمیت آن روز به روز بیش‌تر مشخص می‌شود. در حسابداری مبتنی بر پروژه می‌بایست علاوه بر حفظ نگرشی بر حساب‌های کل سازمان، حساب هر موجودیت را در هر پروژه، به طور خاص و تفکیک شده نگهداری و محاسبه کرد.

پروژه ساختمانی

مفهوم پروژه در صنعت‌های مختلف قابل تعریف است:

  • - پروژه در صنعت ساخت و ساز
  • - پروژه در صنعت اداری
  • - پروژه در صنایع نیرو (برق، نفت، و.)
  • - پروژه در فناوری اطلاعات
  • - و.

پروژه در ساخت و ساز

پروژه‌های پیمانکاری ساختمانی تلاش سازمان یافته برای ساخت یک ساختمان یا ساختار است. در زمینه مهندسی عمران و معماری، پروژه های پیمانکاری ساختمانی شامل فرآیندی است که به طور مؤثر مونتاژ زیرساخت ها یا ساختمان‌ها را تشکیل می دهد.

پروژه‌های ساختمانی شامل چندین پروژه کوچک می باشند. یک پروژه ساختمانی یک فعالیت واحد نیست. پروژه های ساختاری در مقیاس بزرگ نیاز به نیروی انسانی در وظایف متفاوت دارد. در بیشتر موارد، این پروژه‌های ساختمانی توسط یک مدیر پروژه اداره می شود و توسط مدیر ساخت و ساز نظارت می شود.

برای اجرای بهتر یک پروژه ساختمانی اعم از مسی، تجاری، اداری، رفاهی و. بهتر است پروژه مربوطه به قسمت های کوچکتری تقسیم شود و با بهره مندی از مهارت های فنون مختلف از جمله مهندسی عمران، معماری، مکانیک، الکترونیک، برق و. در جهت بهبود اجرای آن تلاش شود.

در هر عملیات پیمانکاری 3 رکن اساسی وجود دارد:

1. پیمانکار

2. کارفرما

3. قرارداد (پیمان)


maghalat پروژه ,مدیریت ,ساختمانی ,ساخت ,تعریف ,می‌شود ,مدیریت پروژه ,پروژه ساختمانی ,پروژه‌های ساختمانی ,ساختمانی شامل ,مدیریت پروژه، منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرجع تخصصی دانلود فیلم ایرانی و خارجی انجمن بیوتکنولوژی کیاکو نقطه سر خط پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان دلنوشته های من برای عشق ممنوعه مسابقات کانتر استریک 1.6 ورزش های مهیج